Sayfalar

6 Haziran 2014 Cuma

Canlandırıcı Elidor Kuru Şampuan

Hiç yorum yok:
 
Bugün ki konumuz şanıyla şöhretiyle kuru şampuanların arasına yeni katılan 3 çeşidi ile (Yağlı saç, Normal saç, Boyalı saç) yeni soluk getiren Elidor.Kuru şampuanlarda bir çok ,marka var ben ilk olarak Elidor'u deneyimlemek istedim.





Bazen acilen bir yere gitmeniz gerekir ve de saçlarınız kirlidir,yıkamaya vaktiniz yoktur.Ya da yıkamaya üşenirsiniz, çok yorgunsunuzdur.Eh saçlarımızı yıkamayalım ölelim mi, kokalım mı, pis mi olalım, tabi ki HAYIR ! :) Saç bakımı bir kadın için ne kadar önemlidir biliriz, bu saç bakımı furyasının içinde neredeyse en önemli şeylerden biri de saçın nemini korumaktır bu nemi sağlayabilmek için her gün saçı yıkamak saça büyük zarar verir. Su, bir nem kaynağı gibi düşünülebilir ancak tam tersi hele ki sıcak ve sıcağa yakın su saçtaki bütün nemi alır götürür. Her zaman soğuk suyla saç yıkamakta tam anlamıyla imkansız..  Her gün yıkasan hem saçları yıpratıyor hem de her gün yıkanmaya alışan saçlar daha çabuk yağlanıyor. Ayrıca saçın kendi salgıladığı yağların saçı beslemesine izin vermemiş oluyorsun.  Kuru şampuanı saçınız hafif yağlanmaya başlar yıkasam mı yıkamasam mı diye arada kalırsınız ya iste o zaman kullanmanız gerekiyor. Sonuçta bariz yıkanması gereken kirli saça kullanmanın bir anlamı yok.



 


            Gelelim Elidorun kuru şampuanına; Kesinlikle görevini yerine getiriyor, saçları yağlı görünümden kurtarıyor,hacim kazandırıyor. Saç tiplerine göre çeşitlendirmişler.Öncelikle şunu söyleyeyim evet işe yarıyor bir kuru şampuandan bekleneni veriyor.Kokusu güzel olmasına rağmen çok yoğun ve ilk sıktığınız anda bulunduğunuz yerden kaçma isteği uyandırıyor,o derece yoğun... Kullandığınız parfümün kokusunu bastıran cinsten bir kokusu var.Bu kötü bir yan mı iyi bir özellik mi bilemedim ben. Kuru şampuanlar içindeki pudradan dolayı saçta beyaz kalıntı bırakabiliyor bazen. Bu üründe öyle bir sıkıntı da yaşamadım. İlk sıktığınızda beyazlık oluyor tabi ki ama sonrasında tamamen yok oluyor Saçımı hiç sertleştirmedi. Sprey gibi dondurup ağırlaştırmadı da. Tabi bu yöntem ertesi güne kalıcı değil fakat günü sonuna kadar kurtarıyor Daha önce de soyledigim gibi bu bir temizleyici degil.Dolayisiyla kirli saci temizlemez.Urun öncelikli hedefi saclardan fazla yagi almasi ve sac derisini ferahlatmak.Kullandığınızın ertesi günü yine ayni sönük saclarla uyanabilirsiniz.Ozellikle ince telli saclarda bu riskin olacagini düşünüyorum. Fakat sacinizla sadece 2 dk ugrasiyor olmaniz cok buyuk avantaj




Peki nasıl kullanılır? Ürünün arkasında bu şekilde 3 aşamalı bir kullanım talimatı var.Öncelikle kutuyu iyice çalkalayın. Saçlarınızı belli parçalara ayırıp saç diplerine belli bir mesafeden sıkın. Daha sonra saç diplerinize parmaklarınızla masaj yapıp iyice yedirin ve bir kaç dakika bekleyin. Sonra da bir fırça ya da tarakla saçlarınızı tarayın.




Sonuç olarak fiyatı uygun güzel bir kuru şampuan arıyorsanız Elidorun bu kuru şampuanlarını 
deneyebilirsiniz işinizi fazlasıyla görecektir.Bence bu ürünü kesinlikle deneyin.verdiği 
volüm için saçlarını ilk yıkadıkları gün bile kuru şampuan kullanan insanlar var. Pişman 
olmazsınız.

Günün sözü : "Güzel hep güzeldir, zamanın önemi yoktur." *Eugene Delacroix





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder